Rreth nesh

STAR TRAVEL
është kompani e licensur në fushën e transportit ndërkombëtar të udhëtarëve.

STAR TRAVEL
operon në qytetet kryesore SHQIPERI –GREQI në akset: Tiranë-Athinë dhe Tiranë –Selanik-Kavalla-Ksanthi
Zyra qëndrore e kompanisë është vendosur në BILISHT dhe ka një rrjet të organizuar agjensish në të gjitha qytetet kryesore në SHQIPERI dhe GREQI të cilat vijnë duke u zgjeruar dhe forcuar.

Pervoja disa vjecare, bashkëpunimi me partner seriozë e te fuqishëm në Greqi si OSE, PAPADAKIS.BROS, KTEL, kanë ndikuar që kompania jonë të rritet nga viti në vit.

Autobuzët me kushte komode sipas standarteve europiane, korrektësia, shpejtësia, siguria, shërbimi cilesor me klientët dhe stafi i kualifikuar kanë bërë që STAR TRAVEL sot të jetë një nga konkurentët më të fuqishëm në tregun e shërbimit të transportit te udhëtarëve.
Në të gjitha agjensitë tona , cdo ditë të javës, ne jemi në dispozicionin tuaj për tju shërbyer me:
Bileta udhëtimi me autobus nga Shqipëria në Greqi në linjat:

Tiranë-Athinë-Tiranë dhe Tiranë-Selanik-Kavalla-Ksanthi Rezervim dhe prerje bileta avioni
Bileta trageti
Udhëtime turistike dhe autobuza me qera.
Siguracione të shëndetit në udhëtim.

Duke forcuar bashkëpunimin me partnerët tanë, me nje staf të kualifikuar e bashkëpunues do te vazhdojmë si deri me sot investmin për një shërbim sa me cilesor ndaj klentëve tanë.
 

  • Pamje
  • Pamje
  • Autobuz
  • Autobuz
  • Autobuz
  • Autobuz
  • Autobuz
  • Autobuz
  • Autobuz
  • Autobuz